Ustna nega

Za celo telo

Žile, srce in možgani: Skrb za zobe in dlesni, bo koristila celemu telesu. Tu lahko izveste več.

Več informacij

BLAGOVNA ZNAMKA

Boljše zdravje za vas

The brand

Ustna higiena in ustno zdravje: CURAPROX ima izdelke, znanje in trening. Od leta 1972. Želimo več kot samo bele zobe in svež dah: »boljše za vaše zdravje« - to je naša vizija in naša naloga.

Več informacij

Družbeni zid

Informacijski prostor

CURAPROX

01/12/2019

[VESELI CURAPROX DECEMBER] Najbolj praznični čas v letu je vstopil skozi glavna vrata. 🎅🎄🎁 In letos smo se odločili, da vam pomagamo pri izbiri daril za vaše najdražje. Z nobenim od predlaganih daril ne boste zgrešili. Podarili boste namreč nekaj, kar je nežno in učinkovito, ob tem pa boste pokazali, da vam je mar za (ustno) zdravje vaših najbližjih. 👄 Luštno, mar ne? 🎁🎁🎁 Kako bo vse skupaj potekalo? 👇 Vsak ponedeljek do konca decembra, bomo pripravili dva predloga za obdarovanje. Da pa bo vse skupaj nekoliko bolj pestro in praznično, vas bomo prosili, da se postavite v vlogo obdarovanca, in glasujete za darilo, ki bi ga raje prejeli. Časa boste imeli en teden. Darilo, ki bo prejelo največ vaših glasov, bo "zmagalo" in med vsemi, ki boste glasovali zanj, bomo izžrebali 3️⃣ prejemnike. 🥳 Ste z nami? 😉

68

2

Link
CURAPROX

29/11/2019

[NOVO IN PRAZNIČNO] Ste že odkrili našo novo posebno izdajo zobnih ščetk CURAPROX CS 5460 ultra soft Winter wonderland? 🎁🎄

13

0

Link
CURAPROX

29/11/2019

[ALI VESTE] Flavonoidi so pogosto imenovani tudi bioflavonoidi, saj je večina flavonoidov biološkega izvora. Zelo so razširjeni v rastlinah in imajo več funkcij. 🌿🌷 Med drugim tudi ščitijo rastline pred mikrobi in insekti. 🦟🦠 🍊 CITROX® je ena od ključnih sestavin v liniji Perio Plus+ in ima zaradi visoke vsebnosti bioflavonoidov naravni antibakterijski učinek. ✋ Deluje proti bakterijam, ki povzročajo karies in proti velikemu številu bakterijskih sevov, ki povzročajo gingivitis.

4

0

Link
CURAPROX

26/11/2019

⚠️ Ob učinkovitosti in varnosti pri izbiri izdelkov za ustno nego upoštevajmo še sprejemljivost. To pri ustnih vodah, zobnih pastah in gelih pomeni recimo prijeten okus in čim manj stranskih učinkov, na primer obarvanje zobne sklenine in sprememba zaznave okusa po uporabi.

7

0

Link
CURAPROX

24/11/2019

👉 Manj je več: varni izdelki za kemično podporo zob in dlesni ne vsebujejo škodljivih učinkovin, kot sta alkohol in natrijev lavrilsulfat (SLS). Zato pred nakupom zmeraj preberite deklaracijo.

15

0

Link
CURAPROX

22/11/2019

Če želimo zobne obloge s pomočjo kemičnih sredstev obvladovati učinkovito, pomeni, da moramo izbrati takšne ustne vode, zobne paste in gele, ki bodo nudili dobro zaščito zobem in dlesnim pred težavami v ustni votlini – tudi takrat, ko je ščetkanje oteženo.

1

0

Link
CURAPROX

20/11/2019

Za vzdrževanje celostne ustne higiene ne potrebujemo ustne vode. Zveni revolucionarno? Naj pojasnimo. 👇 Pri skrbi za zdravje zob in dlesni je najpomembnejše učinkovito mehansko obvladovanje zobnih oblog, pri čemer zadostuje ustrezna uporaba zobne ščetke in pripomočkov za čiščenje medzobnih prostorov – medzobnih ščetk in zobne nitke. ⚠️Kljub temu obstajajo številne situacije, ko ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. To so operativni posegi, puljenje zob, fiksni ortodontski aparat, oslabljen imunski sistem, hormonske spremembe in stres. Takrat nam bo kemična podpora prišla še kako prav. Pomembno pa je, da uporabimo izdelke, ki so: ✅ učinkoviti, ✅ varni, ✅ sprejemljivi.

11

0

Link
CURAPROX

18/11/2019

[MOČ JE V KOMBINACIJI] 💪✌️Brezalkoholna formula, ki vsebuje klorehsidin in CITROX® pomaga ščititi zobe in dlesni pred težavami. 🦠🦠 🍊 Deluje antiseptično, protiglivično in protivirusno 🍊 Ščiti zobe in dlesni pred težavami, kot so karies, gingivitis in parodontitis 🍊 Ne vpliva na spremembo zaznave okusa 🍊 Brez natrijevega lavrilsulfata (SLS) 🍊 Brez alkohola 🍊 Prijetnega okusa

4

0

Link
xs
sm
md
lg