Ustna nega

Za celo telo

Žile, srce in možgani: Skrb za zobe in dlesni, bo koristila celemu telesu. Tu lahko izveste več.

Več informacij

BLAGOVNA ZNAMKA

Boljše zdravje za vas

Ustna higiena in ustno zdravje: CURAPROX ima izdelke, znanje in trening. Od leta 1972. Želimo več kot samo bele zobe in svež dah: »boljše za vaše zdravje« - to je naša vizija in naša naloga.

Več informacij

Družbeni zid

Informacijski prostor

CURAPROX

19/06/2019

Pri mlečnih zobeh je treba posebno pozornost nameniti brazdam na griznih ploskvah. 👶👧👦🦷 Prvi zobje imajo namreč te ploskve zelo izrazite oziroma globoke, tako da so izvrstno zatočišče za ostanke hrane. 🤨 Zato ne bo odveč, če med nabor pripomočkov za ustno higieno dodate še čopasto ščetko, ki ima z majhno in upognjeno glavo nos za detajle 👃, s katerim bo kos vsem skritim kotičkom. 🙌 Slika je simbolična. :)

12

0

Link
CURAPROX

17/06/2019

Otroške zobe z majhno in pametno ščetko smart čistimo povsem enako kot odrasle s "ta veliko" CS 5460. 🙌 Še veste, kako gre? Preverite na spodnjih slikah, obnovite znanje in veščino poskusite med večernim ščetkanjem. 😉

3

0

Link
CURAPROX

15/06/2019

[MIT O DVEH MINUTAH] ⏳ Res je, da čas v dobri družbi mine (pre)hitro, vseeno pa naj pokazatelj kakovostne ustne higiene ne bo čas. Pravilo ✌️ minut namreč nikakor ne more veljati za vse. Nekdo, ki ima 3️⃣2️⃣ zob si jih bo zagotovo ščetkal dlje, kot tisti, ki jih ima le 1️⃣2️⃣. Imamo prav? 😉 Namesto tega predlagamo naslednje: ✅ Ko si umivate zobe z majhnimi krožnimi gibi, se pri vsakem zobu zadržite toliko časa, da naredite 10 majhnih krogov (rišite ☀️). ✅ V ustih imate enega boljših pripomočkov za preverjanje učinkovitosti ščetkanja pa še brezplačen je 👅 😉 - uporabite ga. ✅ Če ste si umili zobe in vam je jezik povedal, da so še zmeraj "kosmati", niste dobro opravili svojega dela, zato pojdite še en krog - to naredite brez zobne paste. 👍 ✅ Ker pa nam jezik vseeno ne more vsega povedati, vsake toliko posezite po tabletah za razkrivanje zobnih oblog.

3

0

Link
CURAPROX

13/06/2019

So tudi vaša jutra videti tako harmonično kot pri Nepopolna Mama eno leto nazaj? 🙃😉 Stavimo, da niti ne. 😊 #tbt #multitasking #jutro #zdravnasmeh #curaproxslovenija 📷: Prav posebno (Urška Golob)

2

0

Link
CURAPROX

01/01/1970

Link
CURAPROX

01/01/1970

Link
CURAPROX

01/01/1970

Link
CURAPROX

01/01/1970

Link
xs
sm
md
lg