UPUTSTVA

CS single: solo tehnika

CS single: solo tehnika

Trik je u sljedećem:

Slijedite rub desni koristeći nježne, čvrste pokrete, gotovo bez ikakvog pritiska: koristeći nježne, precizne pokrete, gotovo bez ikakvog pritiska, slijedite rub desni s CS Single četkicom.

Potrebno je iskustvo ...
... ali se isplati. Ovo je način kako savršeno očistiti jedno od najvažnijih mjesta u usnoj šupljini – rub desni. S vremenom ćete postati tako iskusni i biti u mogućnosti čistiti zube solo tehnikom uz čitanje knjige. Nije potrebna pasta za zube prilikom korištenja CS Single četkice za zube.

Detaljne upute

Slijedite rub desni koristeći nježne, čvrste pokrete, gotovo bez ikakvog pritiska: slijedite rub desni s CS Single četkicom. Slijede detaljne upute:

Korisna pomagala -

1. Držite CS Single uspravno i na jednoj strani površine zuba. Za ovu tehniku nije potrebna zubna pasta.

Korisna pomagala -

2. Pažljivo priđite liniji desni s vanjskim rubom snopičastih vlakana.

Korisna pomagala -

3. Pomičite CS Single s preciznim i nježnim pokretima duž linije desni, od jedne strane zuba prema drugoj. Uvijek držite četkicu uspravno i paralelno s površinom zuba.

Korisna pomagala -

4. Na isti način očistite i unutrašnju stranu zuba. Pažljivo dodirujući liniju desni, krećite se s jedne strane zuba prema drugoj, nježnim uspravnim pokretima.


A sad: sljedeći zub. Ne zaboravite očistiti griznu površinu zuba.

Znamo, potrebno je malo prakse

S vremenom ćete shvatiti da imate savršeno čiste zube kao i savršeno održavan rub desni. Kao rezultat korištenja CS Single zubne četkice, razviti ćete sjajan osjećaj stanja u vašim ustima.

Svi smo različiti

Kao i svaka usta, svaki zub i svaki međuzubni prostor. To znači da se optimalno čišćenje mora prilagoditi individualnoj anatomiji osobe, njezinim godinama i mogućnostima. Savjetujte se o tome od strane stručnjaka. Savršeno, nježno i učinkovito čišćenje zuba jest nešto što ne možete naučiti samo čitajući o tome.

Stručnjak može pomoći

Neka vaše metode (tehnike) čišćenja redovno provjerava vaš stomatolog. On će vam pokazati koja mjesta trebate bolje čistiti i s kojim sredstvima, odnosno gdje je potrebno koristiti konac, a gdje međuzubnu četkicu.

xs
sm
md
lg