PROIZVODI

CS 5460

Tajna je otkrivena: Četkanje zuba je čisto zadovoljstvo.

Korisna pomagala - Veoma brzo: sve prednosti u sedam sekundi

Veoma brzo: sve prednosti u sedam sekundi

• Tako nježna da moraju biti ona prava: najfinija Curen® vlakna
• Učinkovita: gusto postavljena Curen® vlakna
• Doseže u svaki ugao i pukotinu: glava četkice je kompaktna i jednostavna za korištenje 
• Četkanje pod pravim uglom: osmerougaona drška


Nevjerovatno, zar ne? Četkajte dugo i polako, s osjećajem!

Korisna pomagala - Zašto je ova četkica za zube tako zabavna?

Zašto je ova četkica za zube tako zabavna?

Možda zbog veselih boja. Crvena, plava, zelena, žuta, bijela, smeđa, roza, crna, ljubičasta ... Ili možda zbog kombinacija boja drške s bojama vlakana? Ili je možda zbog dizajna – tako jednostavna, tako direktna, tako elegantna? Ili činjenica da je preporučuju stomatolozi širom svijeta? Ili zato što je tako mekana? Bez obzira na razlog zbog kojeg volite našu CS 5460 četkicu: nama je drago (kao i vašim zubima i desnima).

Korisna pomagala - Obična vs. specijalna vlakna

Obična vs. specijalna vlakna

Kada govorimo o prevenciji karijesa i parodontnih bolesti, najvažniji aspekt četkice CS 5460 su njena vlakna. Ona su nevjerojatno tanka, tek 0,1 mm u promjeru, zaobljena na vrhu. Štoviše, ona nisu izrađena od najlona, već Curen® vlakana, što ih čini posebno efikasnima. Ona su tako tanka i fina da ih ne možemo nazivati običnim vlaknima - to su specijalna vlakna. I nismo koristili samo hiljadu vlakana poput standardnih četkica, ovdje se radi o impresivnih 5460 Curen® vlakana, zajedno gusto postavljenih. Ovo stvara jedinstvenu površinu čišćenja na jako kompaktnoj, jednostavno oblikovanoj glavi: tako da mogu doseći svaki ugao vaših usta. Najveći neprijatelj zubnog plaka je nešto najnježnije: CS 5460 četkica za zube.

Korisna pomagala - Druga polovica priče: briga o sulkusu

Druga polovica priče: briga o sulkusu

Jedna istinita poslovica glasi: pranje zuba je samo četkanje. Druga polovica priče je: četkanje zubi znači i njegu linije desni, odnosno sulkusa. To je mali prostor između zuba i zubnog mesa. Ovo se područje treba održavati čistim budući se tu bakterije mogu lako nastaniti i izazvati brojne probleme: parodontitis i gubitak zubi. Upravo zato dobra je ideja koristiti CS 5460: njena fina vlakna nježno i efikasno čiste sulkus ne uzrokujući ozljede - jer su tako nježna.

Korisna pomagala - Važno: suština je savršenom uglu i mjesto u ustima

Važno: suština je savršenom uglu i mjesto u ustima

Sve je u nagibu. Polovica na zubno meso, polovica na zubima. Pri tome vam pomaže osmerougaona drška. Sada započnite pokrete u malim krugovima, s malo ili nimalo pritiska. To je više manje to. Ili pogledajte film, koji smo spremili.

xs
sm
md
lg