ROBNA MARKA

Bolje zdravlje za vas

Ovo je naša misija.

Bolje zdravlje za vas

CURAPROX se još od 1972. godine zalaže za znanje i svijest, te prijenos znanja i vještina. S tim doprinosi boljoj oralnoj higijeni i oralnom zdravlju.

Podučavamo mnogo više od važnosti bijelih zuba i svježeg daha. Najvažnije je oralno zdravlje, jer od toga zavisi zdravlje organa i cijelog tijela.

Zato je CURAPROX razvio motivacijske programe i edukacije za stručnjake u stomatologiji. Svake godine, na ovim edukativnim događajima, educiramo na hiljade stručnjaka za oralnu higijenu iTOP / CURAPROX širom svijeta i za to im podjelimo certifikat. Uprav oni potom pomažu svojim pacijentima pri podsticanju i usvajanju vještina koje su im potrebne da bi njihova usta, zubi i desni bili u odličnom stanju. Naš princip je »Za cijeli život«.

U tom smislu, naši proizvodi su najbolje sredstvo za postizanje cilja - zube za cijeli život. Uvijek pomaže održavanje motivacije za redovno čišćenje. Zato smo konstantno posvećeni i radimo mnogo - da bi naši proizvodi bili atraktivni, poželjni i najbolji na svijetu. I zato svake godine dobijemo preko milion novih CURAPROX obožavatelja.

Ne zovu nas bez razloga «Švicarcima koji su opsjednuti zubima».

 

Ueli Breitschmid, vlasnik kompanije

xs
sm
md
lg