ROBNA MARKA

Bolje zdravlje za sve

CURAPROX tim ima misiju.

Bolje oralno zdravlje za sve.

 

Bolje zdravlje za sve

CURAPROX se zalaže za znanje i prijenos vještina sa ciljem osiguranja savršene oralne higijene i oralnog zdravlja. Od 1972. podučavamo mnogo više od samo važnosti bijelih zuba i svježeg daha. Oralno zdravlje je nužno za zdravlje organa i cijelog tijela.

To je razlog zašto CURAPROX razvija motivacijske programe treninga za dentalne profesionalce. Svake godine treniramo i certificiramo hiljade iTOP instruktora oralne higijene diljem svijeta. Oni potom pomažu pacijentima da budu motivirani i steknu vještine potrebne da očuvaju svoja usta, zube i zubno meso u savršenom stanju. Cilj je imati dugoročne rezultate.

Naše metode su uspješne jer pacijenti osjete razliku. S CURAPROX-om četkanje zuba je zabavno – jednostavno i s jasno vidljivim pozitivnim rezultatima.

Naši proizvodi predstavljaju sredstva za postizanje krajnjeg cilja. Također, oni pomažu održati motivaciju za temeljitim i učinkovitim četkanjem. Upravo iz tog razloga ulažemo mnogo truda i vremena da naši proizvodi budu uvijek atraktivni, kvalitetni i jedni od najboljih na svijetu - osvajajući više od milijun novih CURAPROX fanova svake godine.

Ne zovu nas bez razloga „Švicarcima koji su opsjednuti zubima“.

 

Ueli Breitschmid, vlasnik kompanije

xs
sm
md
lg