JABUKA ILI BRESKVA?
GREJPFRUT ILI LUBENICA?
TVOJE RASPOLOŽENJE - TVOJ IZBOR!

BeYou

[BE YOU.] - Express Yourself. Ima okus za svako raspoloženje. Popunite formular i dobićete šest [BE YOU.] okusa, koje vam isporučujemo besplatno prije ostalih (dok traju zalihe). Uzmite vaš six-pack!

Šest okusa – jedna formula

Grejpfrut +
bergamot

Rising Star

Sočni grejpfrut i okrepljujući bergamot s pozadinom paprene mente i mentola. Začinjeni garant za budna usta svako jutro. Svježina na najbolji način

BRESKVA +
KAJSIJA

PURE HAPPINESS

Nježne note breskve i kajsije kombinovane sa svježinom paprene i zelene mente i dodatkom mentola. Svježi povjetarac za tvoja usta svaki dan.

LUBENICA

CANDY LOVER

Ljupka slatka lubenica s osvježavajućim mentolom - ledeni vatromet za tvoja usta i desni. Savršena za početak i kraj dana.

GIN TONIC +
JAPANSKA JABUKA

CHALLENGER

Uzmite slatku japansku jabuku i dodajte joj mrvu smreke - za čudnovato nadahnjujuće iskustvo. Sve to začinite gin tonikom. Šta bi bilo bolje? naravno, bez alkohola!

KUPINA +
SLATKI KORIJEN

DAYDREAMER

Opet glava u oblacima. Probudi se sa senzacionalnim okusom snene kupine i raskošnog slatkog korijena s pozadinom vječno svježeg mentola. Svježina, koja traje.

JABUKA +
ALOA VERA

EXPLORER

Sasvim nova kombinacija okusa, svježa zelena jabuka sa sočnom aloe verom i dodatnom eksplozijom paprene mente i mentola. Hrabri će biti nagrađeni jedinstvenim iskustvom četkanja. Živite život punim plućima.

Kako se osjećaš danas?

Odaberite svoje raspoloženje i četkicu te uživajte u omiljenom okusu.

Označi nas na Instagram @curaproxbih i koristi #CURAPROXBEYOU.

xs
sm
md
lg