GUIDA

Si të përdorni një furçë ndërdhëmbore në mënyrë korrekte

Si të përdorni një furçë ndërdhëmbore në mënyrë korrekte

Mbajeni furçën në një këmd, shtyjeni pak, drejtojeni atë, shtyjeni atë sërish, nxirreni jashtë, me kaq mbaron.

Një herë jashtë dhe breda dhe me kaq mbaron.
Ju lutem ta bëni këtë lëvizje pastrimi vetëm një herë. Disa prodhues rekomandojnë për ta bërë atë disa herë, por kjo vetëm rrit rrezikun e lëndimit.

Një herë është e gjitha ajo që duhet
Në sajë të dizajnit të tyre, e gjitha çfarë duhet është një lëvizje e vetme pastrimi me një furçë ndërdhëmbore CURAPROX: shtyjeni atë brenda, tërheiqeni atë jasht,  dhe me kaq mbaruat. Pllaka është zhdukur, butësisht dhe me kujdes.

Si ta përdorim një furçë ndërdhëmbore në mënyrë korrekte - në detaje
Shikoni udhëzimet e hollësishme si të pastroni boshllëqet ndërdhëmbore butësisht dhe në mënyrë efektive në tri faza të lehta.

Udhëzime të hollësishme

Furçat ndërdhëmbore CURAPROX janë shumë të lehta për t'u përdorur. Ia vlen ti kushtoni kohë pastrimit të boshllëqeve ndërdhëmbore vërtetë mirë çdo ditë. Koha më e mirë për të bërë atë është çdo mbrëmje, para ose pas pastrimit të dhëmbëve tuaj. Kjo do të ndihmojë në parandalimin e kariesit të dhëmbëve, inflamacionit të mishrave dhe periodontitis.

Sistemi i  Klorheksidinës CURASEPT ADS® -

1. Vendosni një furçë ndërdhëmbore në pikën ku fillon hendeku ndërdhëmborë, anojeni bishtin në një kënd të qendrës së dhëmbëve dhe shtyjeni atë  butësisht në kendin e duhur sa i përket qendrës së dhëmbëve ..

Sistemi i  Klorheksidinës CURASEPT ADS® -

2. Pa ushtruar më presion në furçë, mbajeni bishtin në 90 ° me dhëmbin.

Sistemi i  Klorheksidinës CURASEPT ADS® -

3. Shtyjeni furçën me kujdes brenda dhe pastaj tërhiqeni atë jashtë - punë e bërë!

Përdorni presion – por jo forcë

Pak presion është i nevojshëm për të futur furçën, por jo shumë. Mishrat e dhëmbëve mund të dëmtohen nga përdorimi i pakujdesshëm i furçës.

Gjithkush është i ndryshëm

Çdo gojë, çdo dhëmb dhe çdo boshllëk, gjithashtu. Kjo do të thotë se pastrimi optimal duhet të rregullohet në përshtatjen e anatomisë individuale, moshës dhe aftësisë së një personi. Merrni këshilla nga ekspertët se si të bëhet kjo.Pastrimi i përsosur, i butë dhe efektiv nuk është diçka që ju mund ta mësoni vetëm duke lexuar në lidhje me të.

Merrni ndihmë nga një profesionist

A e keni kontrolluar metodën tuaj të pastrimit rregullisht nga profesionist tuaj dentar. Ata do të ju thonë saktësisht cilat boshllëqe duhet të pastroni me pe dentar dhe cilat boshllëqe mund të pastrohen me furçat ndërdhëmbore.

xs
sm
md
lg