GUIDA

Ruajtja e Implantit: Teknika

Ruajtja e Implantit: Teknika

Truku është të ushtrosh tension dhe ta lëshosh.

Si bëhet kjo: Udhëhiqe perin dentar mbi implant. Pastaj mbaji dy skajet me të dyja duart. Tani alternoni pak tension dhe lirim në implant. Këto lëvizje do të pastrojnë rreth implantit tuaj butësisht dhe në mënyrë efektive.

Mjetet ndihmuese - Ruajtja e Implantit: Teknika

Udhëzime të hollësishme

Mikrofibra në Implant-Saver është elastike: ajo mund të jetë e tensionuar dhe u liruar. Ky efekt i jep një efikasitet lëvizjes së pastrimit: ideale për pastrimin e brazdës rreth implantit.

Mjetet ndihmuese -

Përgatitja: Duke përdorur fillin, fut implant-saver në hapësirë dhe pastaj ...

Mjetet ndihmuese -

... udhëzoje atë përgjatë brazdës së implantit në vijën e mishit në mënyrë që filli të dalë nga hapësira e ardhshme së bashku.

Mjetet ndihmuese -

Pastrimi: Tani ju mund të mbani dy skajet me të dyja duart. Pastroni brazdat duke alternuar tendosjen dhe lëshimin e implantit-saver. Kjo rezulton në një lëvizje të butë dhe pastrim efikas përgjatë vijës së mishit. Tërhiqeni atë me kujdes dhe këtu përfundon.

Çdo njeri është i ndryshëm

Çdo gojë, çdo dhëmb dhe madje edhe çdo ndarje dhëmbësh. Kjo do të thotë se mënyra ideale për të pastruar dhëmbët është duke iu përshtatur nevojave të anatomisë individuale, moshës së përdoruesit dhe aftësive. Merrni këshilla dhe trajnime nga profesionistët. Ju nuk mund të mësoni se si lahen dhëmbët tuaj në mënyrë të përkryer, efektive dhe butësisht vetëm duke lexuar në lidhje me të.

Një profesionist mund të ndihmojë

Profesionisti juaj dentar mund t'ju thotë saktësisht se cilat hapësira ju duhet të pastroni me pe dhe cilat me furça ndërdhëmbore. Ju duhet të kontrolloni teknikën tuaj të pastrimit rregullisht me dentistin ose higjenistin tuaj.

xs
sm
md
lg