CURAPROX PËRKUJDESJE PËR PROTEZAT E DHËMBËVE

Perkujdesje per protezat

CURAPROX PËRKUJDESJE PËR PROTEZAT E DHËMBËVE

Edhe pse kimikatet I shkatërrojnë bakteret, ato kapen pas protezave duke  krijuar mikro-plasaritje ku mikrobet krijojnë vater. Por situate ndryshon me BDC që përmban acid citrik: largon bakteret dhe përkujdeset natyralisht për protezat.

Proteza të pastruara natyralisht

Përkujdesja ndaj protezave është e rëndësishme  për të mbajtur higjenën orale,shëndetin dhe cilësinë e jetës. Sistemi biologjik I kujdesit për protezat ,CURAPROX  BDC  ka avantazhe të padiskutueshme . Ka bazë natyrale me acid citric: solucionet e përdorura për pastrim ditor dhe javor  janë të natyralisht të lehta—protezat qëndrojnë të reja.

 E thjeshtë për tu përdorur :kombinimi natyral I agjentëve pastrues dhe furcja e patentuar për larjen e protezave bëjnë diferencën në ndjesi të freskët dhe rëhati kur vendoset.Pa cngjyrosje:protezat nuk njollosen ,nuk thyhen apo dëmtohen sic ndodh rëndom me pastruesit e zakonshëm të protezave.E bardha qëndron e bardhë dhe roza qëndron rozë.  

Mjetet ndihmuese - Sistemi i klasit të parë BDC – për proteza të klasit të parë

Sistemi i klasit të parë BDC – për proteza të klasit të parë

Setii Solucioneve pastruese,furces dhe bazës pastruese CURAPROX BDC – Biological Denture Care – është  biokompatibël. Ky sistemi I përkujdesjes orale e bën më të thjeshtë për të dhënë përkujdesje të klasit të parë për proteza të klasit të parë.Në fakt protezat kanë nevojë për përkujdesje po aq sa edhe dhëmbët origjinalë. Duhen pastruar cdo ditë dhe dezinfektuar cdo javë---goja dhe gengivat do të qëndrojnë të pastër dhe të shëndetshëm si dhe të mirëfurnizuara me gjak . 

Mjetet ndihmuese - Përkujdesja natyrale i mban protezat  të reja

Përkujdesja natyrale i mban protezat të reja

Natyrale dhe pa kimikate, produktet  CURAPROX BDC sigurojnë proteza të pastra .

Pastruesit e zakonshëm të protezave me bazë oksigjenin dëmtojnë materialin plastik  të protezave duke e bërë sipërfaqen e saj poroze dhe terren të favorshëm për toksinat bakteriale dhe sporet fungale.Në kontrast,CURAPROX BDC  përdor fuqinë natyrale pastruese të acidit citrik  për të larguar pllakën e dëmshme bakteriale ndërkohë që kujdeset për të mos dëmtuar plastikën e protezave . 

Mjetet ndihmuese - Protezat tuaja janë një pjesë e juaja

Protezat tuaja janë një pjesë e juaja

Gjithsesi duhet kohë për tu mësuar me ato: protezat janë një aspect pozitiv I shëndetit tuaj dhe mirqënies tuaj personale .Protezat ju bëjnë të dukeni më të rinj.Ju fitoni siguri kur bisedoni me të tjerët,përtypja dhe të folurit bëhen më të thjeshta. 

Mjetet ndihmuese - Të kujdesesh për gojën dhe protezat është e rëndësishme

Të kujdesesh për gojën dhe protezat është e rëndësishme

Gengivat poshtë protezave mund të inflamohen sërish nëse ato nuk pastrohen mirë sepse mbetjet ushqimore mund të ngecin aty duke cuar në gengivit dhe periodontit dhe sëmundje të gengivave. Nëse I pastroni protezat cdo ditë dhe I zhysni një herë në javë me produktet CURAPROX BDC do të ruani një ambient të shëndetshëm në gojë . Protezat tuaja nuk do të bëhen të thyeshme .Do të duken sit ë reja për shumë vite.

Mjetet ndihmuese - Më shume se pastrim

Më shume se pastrim

Produktet CURAPROX BDC  ju ndihmojnë të përkujdeseni për protezat dhe të largoni të gjitha depozitat në mënyrë të sigurtë  nëpërmjët përdorimit ditor dhe javor pa cënuar protezat tuaja me cilësi të lartë .

Mjetet ndihmuese - Parandalim i mikro-plasaritjeve të rrezikshme

Parandalim i mikro-plasaritjeve të rrezikshme

CURAPROX BDC  përdor fuqinë natyrale të acidit citric . Ky I fundit ka edhe veti estetike edhe shëndetësore: acidi citrik parandalon formimin e mikro-plasaritjeve në proteza. Këto mikro-plasaritje janë një rrezik për shëndetin---krijohen nga detergjentët komercialë të cilët bazohen në oksigjenin agresiv. Toksinat e dëmshme apo kërpudhat kapen në këto plasaritje duke I bërë protezat jo estetike dhe te duken keq.Me produktet CURAPROX BDC nuk vihen re këto mikro plasartije dhe protezat qëndrojnë të reja për shumë vite. 

Mjetet ndihmuese - Të pastrosh dhe të stimulosh gengivat

Të pastrosh dhe të stimulosh gengivat

Furcja  CS 5460 ultra soft lufton toksinat bakteriale që grumbullohen tek mishëerat e dhëmbëve poshtë protezave. Me anë të  5,460 fijeve ultra të holla, kjo furcë ka një sipërfaqe pastrami shumë të dendur e cila pastron me delikatesë. Ajo stimulon gjithashtu mishëerat e dhëmbëve  duke stimuluar qarkullimin e gjakut 

xs
sm
md
lg