BUZËQESHJE

Pastrim apo vallëzim?

Të dashurosh jetën dhe punën: kjo është e gjitha varet nga dhëmbët. Dhe ndërsa pastrimi dhëmbëve është i mirë, vallëzimi i dhëmbve është shumë më i mirë.

Mjetet ndihmuese - Të dashurosh jetën dhe punën: kjo është e gjitha varet nga dhëmbët. Dhe ndërsa pastrimi dhëmbëve është i mirë, vallëzimi i dhëmbve është shumë më i mirë.

Nëse lini pas dore dhëmbët tuaj - ju keni pak gjasa për të fituar zemrat ose të fitoni punën me një buzëqeshje të keqe.

Kujdesi për dhëmbë do të thotë vetë-besim dhe vetë-besimi rrit gjasat për sukses kur kërkoni për një partner apo një punë. Jeta do të jetë e vështirë në qoftë se ju nuk mund të keni një buzëqeshje romantike në një tryezë ngrënie me qirinj. Dhe në qoftë se ju përqëndroheni me qëllim të hapni gojën sa më pak të jetë e mundur gjithë kohës, ju nuk mund të përqëndroheni në atë që keni për të thënë.

Mjetet ndihmuese - E pa çensuruar

E pa çensuruar

Goja është pjesa më erotike - dhe lirisht e dukshme për të gjithë: forma, linja, buzët, të formuara në një buzëqeshje të lehtë me dhëmbët që shëndrisin përmes.

Por çfarë ndodh kur goja është e hapur dhe, në vend të shikohen dhëmbë natyrisht të bukur dhe të shëndetshëm, ka mbushje, njolla, hapësira të mbushura me pllakë apo një boshllëk i errët në mesin e dhëmbëve?

Kjo nuk është një pamje frymëzuese. Sytë, shkelje syri, lëkurë dhe duar të kujdesura mir për to, humor, ndonjëherë i zi, nganjëherë i dashur, dhe veshjet e duhura, kjo është e gjitha OK - në qoftë se dhëmbët janë,gjithashtu.

Po, kujdesi oral është më shumë se vetëm parandalimi i kariesit dhe periodontitis.

Mjetet ndihmuese - Mishrat në tërheqje

Mishrat në tërheqje

Shumë njerëz janë të vetëdijshëm për këtë: kujdesi oral, vetë-besimi, erotizmi, suksesi, të gjitha janë të lidhura.

Kjo është arsyeja pse pastrimi i dhëmbëve është në rritje në vazhdim e sipër. Por shumë njerëz bëjnë gabime të cilat kanë pasoja të rënda: ata pastrojnë dhëmbët e tyre me shumë presion dhe me furça të dhëmbëve që janë shumë të forta, duke përdorur pasta që përmbajnë substanca të dëmshme dhe përdorin teknikën e gabuar: ashpërsisht, mbrapa para me fuqi të plotë. Pastaj, me të njëjtën forcë, ata përdorin perin dentar mbi mishrat e tyre.

Rezultati i këtyre gabimeve: dëme gjatë pastrimit, qafat e dhëmbëve të ekspozuara dhe largimi i mishrave.

Mjetet ndihmuese - Tundja e belit, bën mirë për dhëmbët

Tundja e belit, bën mirë për dhëmbët

Këshilla kryesore: relaksohuni. Ndaluni së pastruari ashpërsisht dhëmbët tuaj. Filloni vallëzoni. Kjo është më shumë se argëtim dhe është shumë e suksesshme. Vendos muzikë të Amerikës së Jugut - salsa, samba, diçka të tillë - dhe pastaj merrni furçën e duhur të dhëmbëve dhe pastë dhëmbësh dhe lëreni muzikën dhe ritmin tuaj të bëjnë punën.

Lëreni lëvizjen e pastrimit të vijë nga ijet tuaja, rrotulloni legenin tuaj dhe përdorni këtë lëvizje për të lëvizur furçën e dhëmbëve tuaj mbi dhëmbët tuaj duke përdorur lëvizje të vogla rrethore.

xs
sm
md
lg