Muri social

Redaksia e lajmeve

CURAPROX

17/10/2018

Curaprox, ka krijuar furçen ideale edhe për rastet e pas nderhyrjeve, si ekstraktime, implante etj. Ndjeshmëria është maksimum, kështu që furça duhet me kokë ekstremisht të vogël, për të arritur edhe kavitetet më anësore. Duhet shume e butë, për të pastruar në mënyrë korrekte, por delikate, prandaj furça surgical ka 12000 fije Curen. Sipërfaqja e kontaktit me dhëmbin rritet, dhe formimi i pllakës bakteriale, ska asnjë shans😂 Provoni furçat Curaprox, dhe sdo hiqni më dorë. @curaprox @curaproxportugal📷 @curaproxalbania

0

0

Link
CURAPROX

14/10/2018

My day off! Playing with the right tools, means always win.😍 #curaproxtools #curaproxalbania #curaproxcan #curaproxdo #curaproxtoothbrushes #curaprox

1

0

Link
CURAPROX

13/10/2018

Stylish, handsome, elegant...likes Curaprox also. it means, he is the perfect guy... Do you agree?😂 #curaproxtools #blackcolor #toothbrushes #curaproxalbania #curaproxcan #curaproxdo

1

0

Link
CURAPROX

10/10/2018

Çfarë gjëndet gjithmonë në çantën time? E nisim: Curaprox... Curaprox. Çelësa.. ..... Ajo copa letrës..është numri im, kur parkoj aty ku nuk duhet😋 #curaprox #curaproxtools #curaproxalbania #enzycal #toothbrushes #pinkone

1

0

Link
CURAPROX

10/10/2018

Definitely! Curaprox, makes the bloggers work too😍 It matchies with everything you need, feel, want. #curaprox #curaproxalbania #curaproxdo #curaproxcan #curaproxcolor #curaproxtools

1

0

Link
CURAPROX

08/10/2018

His color is Black☻, but combined with my favorite pink, means we are both fashionist...😋

3

0

Link
CURAPROX

08/10/2018

I keni parë konfeksionet treshe te furçave Curaprox? Nëse jo akoma, nxitoni ti blini. Janë kaq të bukura të gjitha bashkē.😁 Dhe jo vetëm! Me një blerje, plotësoni nevojat e familjes. E gjeni në farmaci!

2

0

Link
CURAPROX

08/10/2018

He knows what He wants. Choosing well is parently easy thing... Do you agree? Curaprox, can easier more. #curaproxtools #curaproxalbania #curaproxcan #curaproxdo #yellowtoothbrushes #curen #5460

1

0

Link
CURAPROX

29/09/2018

Tashmë Curaprox, i gjeni edhe në konfeksione trio. 1 furçë për vete, një furçë për udhëtim dhe 1 furçë lëreni gati për kur flini nga vjehrra💁‍♀️

3

0

Link
CURAPROX

24/09/2018

Eksploroni shijet e mrekullueshme te Be You! Mollë jeshile, Aloe vera, mente. Kombinim perfekt, shije e këndshme. Larja e dhëmbëve bëhet më fantastike me Be You. #beyou #explorer #greenapple #aloevera #pepermint #greatchoice #curaproxpleasure

4

0

Link
CURAPROX

21/09/2018

Ju bëjnë punë të gjitha, apo dëshironi më tepër😂😍 Curaprox, është gjithmonë zgjedhja e duhur.

0

0

Link
CURAPROX

19/09/2018

Kjo pastë kaq e zezë të vendoset në dhëmbët e mi???🤔 Seriozisht! Duket pak e çuditshme në fillim, por pas disa herëve aplikim, ndryshimi është ndjeshën i dukshëm. Dhëmbët janë bardhësisht të njëtrajtshëm, sipas tonit natyral të dhëmbit vetëm me Black is White. E gjeni në farmaci! #curaprox @curaproxgreece📸 #curaproxalbania #getthebest #blackiswhite #whiteisblack #activecarbon Nëse donit të dinit ku mund ta gjeni.😋

5

0

Link
CURAPROX

18/09/2018

Eating and being protected at the same time, is the perfect thing that can happen.😀. Choose the best, get the maximum. #curaproxalbania #curaproxenzycal #1450 #besttoothbrushesever #besttoothpasteever #curaproxcan #curaproxdo #enzycal

3

0

Link
CURAPROX

16/09/2018

Colorful style as only Curaprox can be! #colorful #stylish #toothbrushes #curaprox #curaproxcan #curaproxdo #happymoments #beingcuraproxmeanshealth

0

0

Link
CURAPROX

15/09/2018

Dëshironi atë bardhësinë e dhëmbëve që gjithmonë keni ëndërruar? Provoni pastën e zezë Black is White, me karbon aktiv dhe pasuruar me enzima aktive dhe fluor për një higjenë korrekte. Aplikojeni çdo mëngjes dhe darkë, dhe buzëqeshni para pasqyrës. Ju premtojmë që ju duhen syze dielli, nga shkëlqimi😋 E gjeni në farmaci!

2

0

Link
CURAPROX

15/09/2018

Healthy and beautiful smile is our priority! Curaprox, best choice ever! #curaproxcan #curaproxdo #toothbrushes #getthebest #healthygum #oralcare #curaprox #curaproxalbania

2

0

Link
CURAPROX

15/09/2018

After raining, rainbow comes always with smile.😃 Curaprox, creates the best smile ever!

0

0

Link
CURAPROX

13/09/2018

Which color are you?😍 #curaproxalbania #curaproxcan #curaproxdo #toothbrushes #colorful #startyourdaygood

0

0

Link
CURAPROX

13/09/2018

Niseni ditën me [Be You] pure happiness. Shije pjeshkës dhe kajsisë kombiniar me mente të lehtë, do ju ëmbëlsojnë ditën. E gjeni në farmaci! #apricot #peach #beyou #purehappiness #curaproxcan #curaproxdo #getfreshness #curaproxalbania

0

0

Link
CURAPROX

12/09/2018

Curaprox ka menduar për çdo detaj për tu ndjerë mirë, për ata që kanë të vendosur aparate orthodontike. Ortho wax= për te mbrojtur mukozat e buzëve. Furça Ortho, pajisur me 1 kanal në mes, duke mundësuar puthitjen e plotë të fijeve të furçës me dhëmbin dhe aparatin Furça single , krijuar për larje specifike të sipërfaqeve të dhëmbit. Rezultati: Higjenë orale korrekte. Ajo çka kishit nevojë.

1

0

Link
CURAPROX

18/10/2018

CURAOROX ABC - G – like „Gingivitis“ Gingivitis is a bacterial and superficial gum inflammation: the gums are red and swollen, they become pressure sensitive and tend to bleed. If the gingivitis is left unnoticed and untreated for a longer period of time, the bacteria can penetrate deeper into the gums and attack the tissues of the periodontium - resulting in gum pockets and periodontitis, which is even more difficult to treat. With the daily cleaning of the teeth AND the interdental spaces you can prevent gum inflammation, for example with our interdental brushes: https://bit.ly/2OwWvmY . . . . #curaprox #curaproxabc #curaproxlover #interdental #interdentalspace #interdentals #interdentalbrush #interdentalbrushes #cleanteeth #swissadvice #swissness #dentistvisit #dentisttime #dentistday #toothbrushing #wisdomteeth #teethcleaning #toothbrushselfie #oralhealthcare #dentalcare #dentalgram #dental_mentor #dentalvideo #dentalhealthcare #dentaladvice #dentaltips

135

2

Link
CURAPROX

17/10/2018

Today's the day for all of you out there who've always wanted to wear something totally cheesy to work. 😂 That's the best way to celebrate Wear Something Cheesy Day! 🙈 Will you wear something odd? 😅 . . . . #curaprox #curaproxlover #toocheesy #socheesy #cheesydress #cheesyoutfit #cheesyday #dentallife #dentalhumor #dentalsupply #dentalworld #dentalhealthmonth #toothbrushes #whitertooth #brushteeth #teethwhite #dentistrylove #dentistrymyworld #swiss🇨🇭 #whiteningtoothpaste #whiteningproduct #colorfulart #colorfullday

174

2

Link
CURAPROX

16/10/2018

We are sure prepared for autumn with these amazing #curaprox toothbrushes 💛 🍁 🍂 Which one is your favorite? 😍 . . . . #curaproxlover #dentaltechnology #dentalhealthmonth #dentalhealthcare #dentalassistants #dentaloffice #dentalsupply #dentalcleaning #dentalesthetics #dentalimplants #dentalhumor #teethysmile #brushteeth #brushteethtime #toothbrush #toothbrushes #cleanteeth #dentistlife #dentistapproved #dentistrymyworld #swisse #swiss🇨🇭#autumninmyheart #autumnishere #autumnday #autumnleaves🍂 #autumn🍂🍁

425

8

Link
CURAPROX

15/10/2018

Ladies, would you want to have such a beautiful pink #curaprox toothbrush? 💕🌹 repost: @curaproxbrasil . . . . #curaproxlover #pinktoothbrush #fortheladies #ladiesloveit #girlstuff #girltoothbrush #dentalart #dentaldesign #dentalgram #dentalhygiene #dentalhygiene #dentalfamily #dentalcleaning #brushteethtime #toothbrushselfie #toothbrushtime #teethbrushing #toothbrushholder #dentistapproved #dentistlove #pinkish #ilovepink #pinkmycolor #pinkismycolor #smileygirl

492

9

Link
CURAPROX

14/10/2018

Regardless of the size, these #curaprox toothbrushes must have their own place in your bathroom. ❤️ 💚 . . . . #curaproxlover #swissstyle #swissadvice #swissdesign #dentiststudent #dentistforkids #dentistselfie #dentisttime #dentistday #cleanteeth #teethwhite #teethcare #teethbrushing #teethwhiting #teethsmile #teethgoals #teeths #straightteeth #brushteeth #brushteethtime #oralcare #oralhealthcare #dentalcheckup #dentalhumor #dentalhygienist #dentalfamily #dentalcleaning #dentaltips #dentallife

604

13

Link
CURAPROX

13/10/2018

We've got exactly what you need with a wide range of warm-colored #curaprox toothbrushes if you're into the autumn atmosphere. 🧡 🍁 💛 🍂 . . . . #curaproxlover #autumndecor #autumn🍁🍂 #autumn🍂 #autumncolors🍁 #autumnlover #swissstyle #swissbrand #swissness #dentiststudent #dentistlove #dentistapproved #dentisttime #teethsmile #teethbrushing #teethcare #whitertooth #oralhygeine #oralcare #dentaldesign #dentalesthetics #dentalphotography #dentaltips #dentalworld #dentalife #dentalhealth

573

8

Link
CURAPROX

12/10/2018

If you've forgot about the #curaprox Black is White toothpaste, here's a quick reminder: it's still a great choice when you want to have whiter teeth. 😃☑️ repost: @dittsmile . . . . #curaproxlover #blackish #blackisback #blackisbeauty #blackislove #blackismycolor #biw #blackiswhite #whiteningsupplement #whiteningtoothpaste #whitenblack #swisse #smilesallaround #dentistrylove #dentistselfie #activecarbon #activatedcarbon #activecharcoal #activatedcharcoal #dentalsupply #dentalcleaning #dentalimplants #dentaldesign #dentalhealthcare #dentaltechnology

315

7

Link
CURAPROX

11/10/2018

CURAPROX ABC - F – like „Fluoride“ Fluorides, like Sodium Fluoride, are salts that have been used for decades in dental care products. Fluorides are also a natural component of teeth: they remineralize, strengthen and protect them against decay. The use of fluoride-containing toothpastes supports this mechanism. Unless otherwise recommended by the dentist, adults should use toothpaste containing 1450ppm fluoride, children much less. Our Enzycal toothpaste is available in three versions: with 0, 950 and 1450ppm. . . . . #curaprox #curaproxabc #curaproxlover #fluoride #fluorides #whiteningsupplement #whiteningsupplement #whiteningserum #whiteningproductph #whiteningtoothpaste #whiteningset #swissadvice #swissness #dentistvisit #dentistvisit #dentistday #toothbrushing #wisdomteeth #teethcleaning #toothpaste #toothpastes #enzycal #dentalcare #dentalgram #dental_mentor #dentalvideo

128

8

Link
CURAPROX

10/10/2018

Today is Bring Your Teddy Bear to Work day! 🐻❤️ To celebrate one of the cutest and most amazing days of the year the proper way, take your favorite stuffed toy to work. 😍 😅 . . . . #curaprox #curaproxlover #teddybear #teddybears #teddybearday #lovemyteddybear #cuteteddybear #teddybearlove #dentalhealth #dentales #dentaldesign #dentalfamily #dentalhygiene #dentalhealthcare #teethbrushing #cleanteeth #toothbrush #toothbrushselfie #brushteethtime #dentiststudent #dentistselfie #smilesallround #smile😁 #smileon #smiletoday #swisse #whiteningproducts #dontworrybehappy

196

3

Link
CURAPROX

09/10/2018

Big or small, #curaprox has got them all! 😍 😅 . . . . #curaproxlover #dentaloffice #dentallab #dentalphotography #dentaltechnician #dentalworld #dentaltips #dentalesthetics #dentalhealthcare #oralcare #oralrehabilitation #oralhealthcare #teeths #teethbrushing #teethwhite #cleanteeth #cleanteeth #toothbrush #toothbrushes #brushteethtime #dentistrylove #dentistappointment #dentisttime #swissstyle #swissdesign #whiteningproductph #whiteningset #colorfullday #colorfulday

540

12

Link
xs
sm
md
lg