Mjetet ndihmuese

Mjetet ndihmuese

Mjetet ndihmuese

Për shëmbull, disa gjëra si një pastruese gjuhe mund të sigurojnë që fillimi I bisedës të pasohet me buzëqeshje

Ndonjëherë nevojitet pak më shumë

Këto mjete ndihmuese nuk janë tërësisht të domosdoshëm por shpesh janë të nevojshëm. Përforcojnë higjenën orale ,janë motivuese dhe bëhen të pacmueshme pas një aksidenti dhëmbor: pastruesit e gjuhës CTC ndihmojnë në luftën kundër halitozës.Gjetësi I pllakës bakteriale tabletat  PCA 223 tregojnë ku nevojitet ende pastrim. Pasqyra dentare UHS 616 ofron ndihmë shtesë për të parë ato zona të cilat nuk mund ti shihni në një pasqyrë muri. 

Sistemi i Klorheksidinës CURASEPT ADS® - Thjesht largoni alitozën

Thjesht largoni alitozën

Aroma e keqe mund të formohet nga bakteret që veshin gjuhën, kanalet e saj dhe hapësirat ndërdhëmbore. Pastruesi I gjuhës CTC është thjesht I suksesshëm. Forma e tij anatomike ul mundësinë e nauzesë dhe efekti I tij mund të shihet dhe nuhatet.Sukses I garantuar që nga moment I parë I përdorimit 

Sistemi i Klorheksidinës CURASEPT ADS® - Tabletat që zbulojnë pllakën bakteriale

Tabletat që zbulojnë pllakën bakteriale

Tabletat që tregojnë pllakën bakteriale CURAPROX   janë mjet ndihmës  i  vlefshëm me sukses të garantuar. Ato tregojnë pllakën bakteriale në gojë duke treguar ku është i nevojshëm pastrimi .

Efekt i shtuar:Zbuluesi i pllakës është motivues, shpërblimi është të shohësh se si zhduket pllaka.

 • Sistem dy-ngjyrës :  Pllaka bakteriale e vjetër  merr ngjyrë blu,ndërsa e reja merr ngjyrë të kuqe
 • Pa Eritrozinë  (E127)
 • E këndëshme, me aromë frutash 

Sistemi i Klorheksidinës CURASEPT ADS® - Përdorimi

Përdorimi

Përtypni një tabletë pllakë-zbuluese për 30 sekonda. Tableta do të vjetërohet ndërsa pllaka bakteriale e vjetër do te bëhet blu,ajo e reja do të bëhet e kuqe.

E disponueshme edhe si solucion zbulues I pllakës-lëngu pllakëzbulues - PCA 260 për përdorim professional  

Pa Eritrozinë  (E127)

Sistemi i Klorheksidinës CURASEPT ADS® - Higjena orale gjatë udhëtimit

Higjena orale gjatë udhëtimit

Seti i udhëtimit CURAPROX TS 261 është ideal kur udhëtoni dhë i përshtatet cfareëdolloj xhepi të bluzave,pulovrave apo cantave.

 Pasta xhel CURASEPT ADS® 705 (5 ml) jo vetëm që përmban  0.05% fluor ,por gjithashtu edhe  0.05% klorheksidinë . Klorheksidina ka efekt antibakterial dhe parandalon formimin e pllakës bakteriale – ideale kur higjena orale normale është e vështirë të ruhet gjatë lëvizjes.

 • Furcja e udhëtimit  CURAPROX “super soft”
 • Pasta xhel CURASEPT ADS® 705 (5 ml)
 • Stiku i tartarit CURAPROX TP 945 

Sistemi i Klorheksidinës CURASEPT ADS® - Të gjitha në një solucion, ideal si kit startues për tu kujdesur për një implant të ri

Të gjitha në një solucion, ideal si kit startues për tu kujdesur për një implant të ri

Gengivat janë tepër të ndjeshme pas një operacioni dentar.CURAPROX ka mjetet e nevojshme për të ndihmuar në mbajtjen e dhëmbëve tuaj dhe implantet e pastër dhe të shëndetshëm si dhe në rigjenerimin e gengivave. Për tu siguruar që ju jeni të kënaqur me implantin tuaj për një kohë të gjatë ,në ju rekomandojmë këtë set implanti. Eshtë e rëndësishme që ju të planifikoni higjenën orale në mënyrë që të përshtatet me implantin tuaj

Sistemi i Klorheksidinës CURASEPT ADS® - Pastron dhëmbët dhe telat e dhëmbëeve me sukses .

Pastron dhëmbët dhe telat e dhëmbëeve me sukses .

Telat e bëjnë higjenën orale më të vështirë.Pllaka bakteriale e rrezikshme akumulohet në hapësirat e shumta dhe në zonat e paarritshme të telave. Mbetje ushqimore dhe pllaka bakteriale ngecin nëpër tela njësoj si mbi dhëmbë dhe mes dhëmbëve.Ky set ju ofron të gjithë mjetet e nevojshëm për të ruajtur një higjenë oralë të mirë.

 • Përkujdesje sistematike: furcja e dhëmbëve, furce  single,furca ndërdhëmbore dhe fill dentar
 • E thjeshtë dhe efikase: të gjitha në një në kitin Ortho
 • Praktike : Një set xhepi përfshihet për udhëtime      

Sistemi i Klorheksidinës CURASEPT ADS® - Ortho wax

Ortho wax

Dylli ortho është transparent dhe pa aromë. Ngjitet mirë nëpër tela duke mbrojtur gengivat nga plagët dhe gërryerja 

xs
sm
md
lg