TEMAT

Kujdesi ndaj protezave do të thotë rrijte e cilësisë së jetës

Ndërsa pastruesit e protezave me bazë oksigjenin punojnë në mënyrë efikase , në të njëjtën kohë dëmtojnë cilësinë e protezave të shtrenjta . Acidi citrik natyral ruan vlerën e tyre dhe vepron në mënyrë po aq efektive.

Mjetet ndihmuese - Ndërsa pastruesit e protezave me bazë  oksigjenin punojnë në mënyrë efikase , në të njëjtën kohë dëmtojnë cilësinë e  protezave të shtrenjta . Acidi citrik natyral ruan vlerën e tyre dhe vepron  në mënyrë po aq efektive.

Ashtu si me dhëmbët natyralë substancat e dëmshme në pllakë grumbullohen gjithashtu në një protezë ku shkaktojnë inflamacion . Nën protezë mblidhen toksinat bakteriale të cilat shpesh shkaktojnë inflamacion kronik . Inflamacioni sforcon sistemin imunitar dhe mbrojtjet e trupit , dhe akoma më keq : kontribuon në hemoragjite cerebrale dhe ataket kardiake ,madje mund të nxisi zhvillimin e kancerit

Mjetet ndihmuese - Shmangni sulmet në protezë

Shmangni sulmet në protezë

Për shëndetin  një protezë e pastër është me rëndësi të madhe pasi ajo mbulon zona të mëdha të mukozës orale .


Problemi qëndron tek fakti që ndërsa pastruesit e zakonshëm të  protezave  përdorin  efektin agresiv  të oksigjenit për të hequr pllakën , ata gjithashtu sulmojnë protezën . Si rezultat, në proteza formohen plasaritje të vogla  . Toksinat ose kërpudhat mund të mblidhen në këto të çara dhe të ndikojnë në shëndetin.Si rezultat  një protezë mund të  duket e shëmtuar shumë shpejt

Mjetet ndihmuese - Përkujdesje natyrale me fuqinë e limonit

Përkujdesje natyrale me fuqinë e limonit

Pastruesit e protezave që bazohen në fuqinë e acidit citrik me origjinë natyrale, funksionojnë pa ndonjë dëm për shëndetin apo me pasoja estetike . Acidi citrik shkrin toksinat dhe kërpudhat që formohen çdo ditë në protezë që të largojë pllakën bakteriale në mënyrë efektive dhe të përherëshme. Per më tepër : acidi citrik gjithashtu parandalon formimin e mikro- plasaritjeve në protezë si ato të shkaktuara nga tabletat me bazë pastrimi oksigjenin . Ky efekt mbron protezën - dhe shëndetin tuaj
Me kujdesjen natyrale protezat me cilësi të lartë ruajnë cilesinë e tyre për vite me rradhë

xs
sm
md
lg