BUZËQESHJE

Kenaqësi apo detyrë?

Shumica e njerëzve e bëjnë larjen e dhëmbëve thjesht si një detyrë të bezdisshme derisa zbulojnë produktet e higjienës orale CURAPROX

Mjetet ndihmuese - Shumica e njerëzve e bëjnë larjen e dhëmbëve thjesht si një detyrë të bezdisshme  derisa zbulojnë produktet e higjienës orale CURAPROX

Nuk duhet të harrohet kurre : larja e dhëmbëve është e rëndësishme . Në mëngjes , dhe në mbrëmje.Siperfaqen e përparme, të mbrapme, të brendëshme, të jashtme . Ndrysho furçën e dhëmbëve çdo tre muaj . Kjo është mënyra se si shumica e njerëzve lajnë dhëmbët e tyre : si rutinë , apo ndjenjë detyrimi - dhe me disiplinë .

Le të jemi te sinqertë : është larja e dhëmbëve tuaj me të vërtetë një kënaqësi ?

Njerëzit priren të kenë ndjenja të ndryshme nga kënaqësa :kur ishim fëmijë trembeshim nga « demonët dhëmb » .Madje edhe zana e dhëmbit na kujtonte per detyrën tonë . Ndërsa matësi i kohës në formë vezore ishte një kujtesë e pamëshirshme për kohën që duhej të zgjaste tortura. Kjo është arsyeja pse të rriturit shpesh e shohin pastrimin e dhëmbëve si një punë te lodhëshme dhe domosdoshmëri . Por a është kjo e këndëshme? - Jo , larja e dhëmbëve tuaj nuk mund të quhet argëtim , apo mundet?

Mjetet ndihmuese - Ripercaktim i konceptit të larjes se dhëmbëve

Ripercaktim i konceptit të larjes se dhëmbëve

CURAPROX , ekspertët zviceranë në shëndetit oral dhe në parandalimin individual të problemeve të dhëmbëve kanë ripërcaktuar mënyrën se si ne i afrohemi rutinës tonë te higjienës orale .

Çdo kompani që dëshiron të shndërrojë pastrimin e dhëmbëve në një eksperiencë të bukur duhet të rimendojë disa aspekte te pastrimit të dhëmbëve dhe të përqaset ndryshe : ajo duhet të zhvillojë produkte të kujdesit dentar të cilët pastrojnë mirë , por njëkohësisht nuk dëmtojnë gojën.Produktet e sigurta janë të efektshme por jo te dëmshme për shëndetin , në nivelin më të lartë teknik por në të njëjtën kohë ende të lehta për t'u përdorur. Mjetet ndihmuese që jo vetem lënë pas një ndjenjë freskie , por edhe besimin se keni bërë gjënë e duhur për shëndetin tuaj dhe mirëqenien personale .

Mjetet ndihmuese - Rezultate motivuese

Rezultate motivuese

Përsëri, le të jemi te sinqertë : nuk ka motivim më të mirë se rezultatet inkurajuese . A marrin njerëzit më shumë kënaqësi nga një punë që është e lehtë për të bërë dhe ofron sukses të menjëhershëm ? Ashtu si kur një profesionist dentar ju thote : "Jam i impresionuar , pastrim perfekt ! "

Duke punuar me shkencëtarët në mësimdhënie dhe hulumtim , CURAPROX ka zhvilluar një varg të produkteve premiumtë kujdesit oral që janë më të buta dhe më të efektshme , si dhe më te dobishme për shëndetin tuaj .

Zbuloni produktin e duhur për veten tuaj : lajini dhëmbët tuaj me një furçë CS 5460 ultra soft. Provoni një furçë ndërdhëmbore CPS prime -efektive dhe e lehtë për t'u përdorur .

xs
sm
md
lg