CURAPROX, profesionistët Zvicerianë të shëndetit oral

Kur gengivat janë të shëndetëshme, është falë nesh.

Curaden AG janë ekspertët pionerë në shëndetin oral dhe profilaksinë individuale dentare.  

Pas emrit CURAPROX  bashkë me profesionistët dentarë të cilët punojnë në fusha të ndryshme si mësimdhënia,kërkimi shkencor dhe praktika dentare ne zhvilluam mjetet e nevojshme të cilët shërbejnë për një qëllim të vetëm: të ruajnë dhëmbët e shëndetshëm gjatë gjithë jetës.  

Bashkëpunimi ynë me dentistët Zvicerianë ,higjenistët dentarë dhe specialistët universitarë prodhoi dhe ndërtoi  thesarin e njohurive rreth teknikave  të pastrimit dhe përkujdesjes dentare-dhe rreth produkteve që kombinojnë benefitet e vërteta me kënaqësinë e vërtëtë: jo traumatike,efikase dhe e pranueshme.

Curaden AG është një kompani Zviceriane me bazë ne Kriens ,afër Lucernës. Të gjitha produktet CURAPROX janë zhvilluar dhe krijuar në Zvicër që në  1972.

xs
sm
md
lg