GUIDA

CS e vetme: teknika solo

CS e vetme: teknika solo

Hilja konsiston në:

Përdorni lëvizje të buta përgjatë vijës së mishit, pothuajse pa asnjë presion: duke përdorur lëvizjet e sakta, të buta, pothuajse pa asnjë presion, ndiqni vijën e mishit me CS  e vetme. 

Ju nevojitet pak praktikë...
... por është e vlefshme. Kjo është mënyra për të pastruar një nga pjesët më të rëndësishme deri në përsosje - vijën e mishit. Me kalimin e kohës, ju do të bëheni të aftë dhe do të jeni në gjendje të pastroni në mënyrë intuitive madje ju mund edhe të lexoni një libër duke bërë atë. Asnjë pastë dhëmbësh nuk është e nevojshme.

Udhëzime gjithëpërfshirëse

Përdorni lëvizje të buta përgjatë vijës së mishit, pothuajse pa asnjë presion: duke përdorur lëvizjet e sakta, të buta, pothuajse pa asnjë presion, ndiqni vijën e mishit me CS e vetme. Këtu ajo është në detaje:

Mjetet ndihmuese -

1. Mbani CS tuaj drejtë dhe në një anë të sipërfaqes së dhëmbit. Asnjë pastë dhëmbësh është e nevojshme. 

Mjetet ndihmuese -

2. Kur ju bëni këtë, ju duhet të jeni në gjendje vetëm të fusni me kujdes në vijën e mishrave me qimet e jashtme të kokës së furçes.

Mjetet ndihmuese -

3. Tani lëvizni CS tuaj me lëvizje të sakta, të butë me kujdes përgjatë vijës së mishrave, nga njëra anë e dhëmbit në tjetrën. Gjithmonë mbani kokën e furçes drejtë dhe paralel me sipërfaqen e dhëmbëve.

Mjetet ndihmuese -

4. Punoni në brendësi siç ju e bëni në pjesën e jashtme: Pozicioni CS tuaj në fund të dhëmbit. Prekni vijën e mishrave me kujdes, pastroni dhëmbin duke përdorur të njëjtin parim si në pjesën e përparme.

Dhe tani: dhëmbi tjetër. Mbani mend: mos harroni sipërfaqet e përtypjes.

We know, it takes some practice

Ne e dimë, kjo merr kohë për praktikë. Me kalimin e kohës, ju do të shihni se ju keni arritur më shumë se sa pastrimin e dhëmbëve në mënyrë të përkryer dhe një kujdesje të mirë për vijën e mishrave. Si rezultat i kujdesit që ju merrni kur pastroni me CS e vetme, ju do të zhvilloni një ndjenjë të shkëlqyer se si dhëmbët tuaj dhe goja juaj janë duke u bërë.

Gjithkush është i ndryshëm

Çdo gojë, çdo dhëmb dhe çdo boshllëk, gjithashtu. Kjo do të thotë se pastrimi optimal duhet të rregullohet në përshtatjen e anatomisë individuale, moshës dhe aftësisë së një personi. Merrni këshilla nga ekspertët se si të bëhet kjo.Pastrimi i përsosur, i butë dhe efektiv nuk është diçka që ju mund ta mësoni vetëm duke lexuar në lidhje me të.

Merrni ndihmë nga një profesionist

A e keni kontrolluar metodën tuaj të pastrimit rregullisht nga profesionist tuaj dentar. Ata do të ju thonë saktësisht cilat boshllëqe duhet të pastroni me pe dentar dhe cilat boshllëqe mund të pastrohen me furçat ndërdhëmbore.

xs
sm
md
lg