THE BRAND

Better health for you

Oral care and oral health: CURAPROX has the products, knowledge and training. Since 1972. We want more than just white teeth or a fresh breath: "better health for you" - this is our vision and our mission.

Më shumë informacion

Kujdesi shëndetësor oral

for the whole body

Arteries, heart and brain: If you look after your teeth and gum line, your whole body will benefit. You can find out more here.

Më shumë informacion

Muri social

Redaksia e lajmeve

CURAPROX

20/05/2017

Black is White & White is Black Pasta e zezë me veti zbardhuese ndaj njollave të krijuara me kohë në smaltin e dhëmbëve. Formulë e pasur me karbon aktiv, i cili mundëson një zbardhim të njëtrajtshësh, pa efekte gërryese mbi dhëmbin. Fuqia zbardhuese e karbonit aktiv, përforcohet edhe me veprimin e një filtri blu dhe hidroksilapatitit të cilët ndihmojnë në rimineralizimin, reduktimin e zverdhjes së dhëmbit dhe ndjesi freskie. E gjeni në 2 konfeksione, me të njëjtën formulë. Vetëm në farmaci! #curaprox #blackiswhite #whiteisblack #curaprox_albania_

2

0

Link
CURAPROX

18/05/2017

5460 filamente super të holla Curen, pastrojnë në mënyrë krejtësisht delikate sulkuset e dhëmbëve tuaj pa dëmtuar gingivat. Vetëm furçat Curaprox, munden! E gjeni në farmaci, këndi Curaprox. #curaprox #cs5460 #healthyteethandgums #curaprox_albania_

2

0

Link
CURAPROX

11/05/2017

Thank you! Farmacia Panacea

6

0

Link
CURAPROX

25/05/2017

The must have items of this summer: #curaprox toothbrushes and interdental brushes. Stay colorful, stay healthy! #oralcare #dentalcare #summer #toothbrush #cs5460 #interdentalbrush #roses #health #teeth #white #dentistry #smile

159

2

Link
CURAPROX

24/05/2017

Did you know that #classy men are not born classy? They get so by using #curaprox products. 😱 #amazingfacts #oralcare #dentalcare #blackiswhite #whitening #whiteisthenewblack #oralhealth #curaproxlover #lovebrand #health #style #handsome

107

2

Link
CURAPROX

23/05/2017

Good weather and #curaprox - is there any better combination? 😍 Happy Tuesday and don't forget to brush your teeth! 👌 #oralhealth #oralcare #dentalcare #summer #happy #smile #enjoylife #teeth #white #cs5460 #interdentalbrush #cssingle

252

2

Link
CURAPROX

22/05/2017

Yaaay! The #summer is coming! 😱 Sun, pool and #blackiswhite... do you know any better words combination? Because we don't. 😍 @vetonl #monday #sunnyday #weekend #oralcare #curaprox #whitening #oralhealth #curaproxlover #lovebrand #health #tan #style #pool #classy #menandcoffee

99

0

Link
CURAPROX

25/05/2017

The must have items of this summer: #curaprox toothbrushes and interdental brushes. Stay colorful, stay healthy! …… https://t.co/GZixflYMr3

0

0

CURAPROX

24/05/2017

Did you know that #classy men are not born classy? They get si by using #curaprox products. 😱 #amazingfacts #oralc…… https://t.co/85fPWxl047

0

1

CURAPROX

23/05/2017

Good weather and #curaprox - is there any better combination? 😍 Happy Tuesday and don't forget to brush your teeth…… https://t.co/cxqgW7GaDm

0

2

CURAPROX

22/05/2017

Yaaay! The #summer is coming! 😱 Monday, sun and #blackiswhite... do you know any better words combination? Because…… https://t.co/8gP2ZiujEK

0

1

xs
sm
md
lg